Gör saker, som du mår bra av

Detta eviga tjat tänker ni, JA jag har äntligen tagit tag i mitt liv en gång för alla. 
I cirka 22 år, har jag varit den största latmasken i världshistorien. Nu äntligen har jag givit mig själv en stor käftsmäll! Promenaderna varierar i längd, men vet ni vad? Jag rör äntligen på mig. Det vill säga nästan varenda dag och varenda gång är det en vinst för mig. Från att inte har orkat förflytta mig ifrån soffan till sängen, är jag nu hon som kan gå milen och må finemang efteråt. 

Rökningen, god damn! Det har inte varit lätt mina damer och herrar. Jag syndade tyvärr i helgen och tog mig en och annan cigarett. Då mitt avtal med mig själv var att jag "fick" feströka. Men det beslutet att låta mig själv röka, var nog det bästa jag tagit på länge. Det var inte så jätte gott och ingenting som jag kommer tråna efter igen. Skumt va? För ungefär 15 dagar sedan, kunde jag knappt gå en timma utan att tända på en cigarett. Enligt min applikation, har jag idag sparat in 531 kronor på dem dagarna, även detta ser jag som en seger! 
Jag rökte väldigt... Mycket innan jag bestämde mig från ingenstans att sluta. Vi snackar ungefär ett paket om dagen och ibland kunde det röra sig om två. Detta pågick i många år. Men jag tror att jag kommer klara detta ganska bra, tack vare allt stöd jag får av mina närmsta, så skall detta nog fungera fint.

Till den sista punkten: Kosten, vilken skit. Jag har verkligen pendlat fram och tillbaka vad det gäller mina matvanor. Men nu kan jag äntligen säga att det tycks gå åt rätt håll. Mina måltider är absolut inte strikta. Det vill säga, jag förbjuder inte mig själv till att unna mig godsaker. Men jag äter inte heller onödiga saker, som jag kan klara mig utan. Jag måste komma ihåg att leva också. Jag mår bra nu, finally. Rättare sagt, jag tillåter mig själv inbjudas till ett sundare liv. Jag har verkligen blundat för detta tidigare och i princip skrattat åt det. Nu skrattar jag för att jag orkar! 

Min lilla resa har inte pågått så hemskt länge, men man måste ju alltid börja någonstans?! 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0