En hel del sedan sist

Jag är förvånad att det fortfarande är lite folk som kikar in på bloggen. Men nu så har jag inte skrivit på ett bra tag, så jag tänkte att idag lämnar jag lite spår i bloggen.

Jag har hunnit gå på bal och tagit studenten och imorgon fyller jag 20 år och för att vara helt seriös, känner jag knappt ingenting för min födelsedag.  Är det skumt? Det är inte lika roligt längre och förra året glömde jag nästan av min födelsedag. Studentkalaset var konstigt och julafton förra året skall vi inte ens prata om...
Jag vet vad det beror på, men jag är för rädd för att prata om det, jag vill absolut inte tråka ut någon... Så jag tänkte att eftersom jag inte kan prata om det, så kan jag skriva om det.

Jag saknar dig, varenda dag. Jag försöker att dölja det, att förneka och förtränga. Men jag lämnar alltid en glipa öppen som låter tankarna komma igenom i alla fall. Det har gått över ett år nu och jag känner mig fortfarande lika tom, skit också. Hur som helst, så är det.

Dessutom, jävla fittengelska lärare. Fick dem jävla betygen idag! Det är nu bekräftat... IG i engelska B för en jävla Book review. G i alla nationella delarna och ändå inskickad Book review... Ger tydligen IG i hela slutbetyget, FUCK OFF.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0