njkgsjrhhererhhreherhr

Damn bitch

Jag kom precis hem ifrån praktiken och nu skall jag chilla jävel med min älskade Tobias, ciao!

1:a Advent är här igen
Saw 3D


Igår så var jag och mina homies på bio och det var awsome! Jag och Hanna är mycket överens om att Jigsaws röst slår det mesta. NU skall jag, Tobias och Linus titta på Trollkarens lärling, ciao.

Mina ögon ljuger


Jag är trött, trött på livets uttjatade lekar. På det som skall rinna genom våra ådror tills den dagen vi mister våra andetag. Jag är utmattad utav dessa onödiga lekarna, som egentligen inte tjänar ett dugg till. Det påstås att det finns äkta, men hur vet jag om det är det eller oäkta? Det finns ingen som kan ge mig det rätta svaret i min hand. Mina ögon ljuger, de må le men innerst inne gör dem bara sitt jobb. Förneka. Du tror att allting är bra, jag låter dig tro det.
Nu är lekarna över för min del, game over.

Half time

3 veckor kvar på praktiken av 6 möjliga. Det är som jag sagt tidigare, tiden går väldigt fort faktiskt. Nu skall jag snart åka till min mormor och överraska henne. Sedan skall jag leka med Tim, puss på pepparkakan.

Helgen närmar sig

Imorgon har jag varit på min praktikplats halva tiden, : > Tiden rinner iväg en aning tycker jag då'va.
Just nu leker jag med Tim och Tobbeman, nice bajs.

Bemästra min värld

Mitt charmtroll låg väldigt sött i fredags.


En fullständig tystnad som aldrig försvinner.Kall som snö?

Underbart, One tree hill <3

Jag har inte orkat skriva i bloggen, suck. Men nu får jag väl ta mig tid och skriva några simpla rader, eller poetiska meningar. Hur som helst, så har jag faktiskt inte varit på praktiken idag på grund utav extrem tandvärk. Det är sant... Jag var hos tandläkaren igår och de satte in en ny båge och nu vill jag lova att det gör ont.
Under min tid här hemma har jag hunnit tänka igenom en hel del saker. En god vän sade en gång till mig att h*n var trött på människor och nu förstår jag precis vad h*n menar. Jag håller med och det var allt för mig (en trött, fundersam och upprörd Bell.)


Mimers mutta

Nu skall jag lägga mig bredvid mig pojk och drömma sött. Back to work imorgon, så det är bäst att få en god natts sömn. Hell yeah!

Lördag i luften

Bilden säger nog allt jag vill ha sagt. Ha en fortsatt bra dag, tack för mig.School of fu... Rock.


Helger är underbara, det finns bara en endaste nackdel... DET GÅR FÖR JÄVLA FORT. Jag hinner inte ens säga fredag innan det är söndag :c
Skit, men jag skall i alla fall njuta ut av resten av min lördag, ciao ciao bitches.

Förändringarnas tid?

Jag vill förändra. Jag och en god vän satt för ett tag sedan och talades vid om just detta ämnet. Förändring på saker och ting. Jag vill förändra mig på något vis... Färga håret? Vad som helst, varenda dag samma sak. Nu vill jag ha ett slut på detta! *Titta ilsket i speglen och se en äcklig tågräls fastlimmad på mina dolda tänder. Se hur en ilsken blick titta tillbaka på mig* helvete. Jag är trött på detta, ge mig pure beauty.

Du äger mitt hjärta

Ibland blir man väldigt lycklig.


En skuggan av det förflutna

Ja, jag saknar en hel del. Men mest av allt saknar jag tiden. Här sitter jag... Fyller 20 om drygt ett halvår, det är inte klokt. Det var fan inte längesedan man satt i sandlådan och gjorde sandkakor. Det var inte längesedan jag fick mopeden att röra sig framåt. Det var inte längesedan... Åh hinner inte skriva mera, hunden ropar och vill ut på promenix. C u later eller någonting i den stilen.

Jag ser mitt liv, min tid. Det och den rinner förbi, jag hinner inte med.

Tiden rinner iväg

Ännu en dag på praktiken avklarad :*

I'm going crazy, damn.

Hard work

Godnatt

Söndag åter igen

Helgen är nu över och det innebär att imorgon är det back to work.
Jag har inte skrivit i helgen pga noll ork. Men... En sen uppdatering är väl bättre än ingen alls? Antar jag.

En fin present jag fick av min moder i fredags. Hon är för söt :$

Min snutt var fruktansvärt trött så jag råkade fotografera honom :o

Nu vill jag skriva en sista sak: Grattis till alla pappor där ute på farsdag och grattis min kära pappa.
Jag tänker på en speciell person just nu, jag ger dig all kärlek och en hel del styrkekramar. Jag känner dig inte så väl, men ändå. Ha det fint, nu skall jag gå och äta någonting hade jag tänkt. Tänkte även pussa lite på Tobbeman, ciao.


Fredagsmys

Jag hann aldrig skriva igår, lite fullt upp och jag hinner inte idag heller egentligen. Men....
Shit the same, hare kanin!

Ge mig tiden att läka


Okej, jag kom just på att jag vill faktiskt inte sova utan Tobias i natt... Damn också.

Nyvaken bulle

Jag väcktes för någon timma sedan bara för att maten stod serverad nere i bodegan. Men till min förvåning stod det en blombukett och en chokladkaka på mitt nattduksbord :| Jag fick dem av min moder, helt utan anledning. Det är bara för att hon är så wonderbar!


En trött sak


Jag kan endast meddela att jag snart somnar. Det finns ingenting mera att säga, svintrött.

Snökatalog

Japp... Som alla redan vet, så har det fallit snö på våra vägar. Lite vitt puder kan skapa en hel del problem och hysteri, damn. Och skolkatalogen hade visst anlänt i brevlådan idag, min klass var jätte söt.

Hur som helst, i min Frida tidning fick jag med en MEGA poster på Justin, min idol.


Okej, jag skämtade... Helvete heller... Nu skall jag ta ner bilden och elda upp den. Och se hur hans äckliga ansikte smälter bort i lågorna. Mohaha :'> Ciao.


Livet andas

9 crimes, den låten är min drog.


Första APUdagen, check!

Hannas och Zacs Charlieman är kung.

Min första dag gick bra, tack och lov. Jag fick lunch hos Teresia, som hennes snälla bror hade lagat till. Nice!
Efter apun åkte jag, Linus, Teresia och Tim till Borås och det slutade med en chailatte i handen, damn that's good.
När vi sedan kom hem till lilla Kinna igen gjorde vi en besök hos Hanni. Lite smått mysigt sådära!
Nu åkte precis Tim hem och nej... Vi åt inte McDonalds, sluta fråga... PUSS.

Ett ljus för dig

Igår var jag och hälsade på dig morfar, vi tände ett ljus för dig.


I can feel it


Foto, Linus Claesson

Jag känner på mig att det kommer bli en awsome dag imorgon. Jag luchar hos Teresia, för hon är snäll och bjuder in mig i sitt boende. Sedan efter praktiken skall vi ha superhjältemöte (spiderman vet inte om det ännu, men hon kommer få reda på det som småningom.) Sedan får man se vilka äventyr som dyker upp, damn it's good.
P.s Rihanna är jävligt snygg. D.s

2 cool 4 school


Imorgon börjar min apu och jag ser faktiskt fram emot det. Jag brukar inte göra det, men denna gången känns det helt okej! Så nu njuter jag utav min sista lovdag och tänkte ta mig någonting gott att äta, ciao.

The spice

Just nu håller jag på att fixa ett vackert farsdag-kort till min gamle fader. :>

Jag bryr mig inteSpela inte helgon

Ibland så bara flyger det runt ideér i huvudet på mig. Igår, så fick jag för mig att jag skulle fotografera Moa och idag... Så funderar jag på att fotografera igen. Dock så skall jag fotografera mig själv i ett speciellt perspektiv hade jag tänkt. Spännande? Kanske inte, men jag tror jag skall sätta igång nu med en gång! Chingeling bitches.

Vattnet faller

Resultat från dagens fotografering:

Fartfyllda dagar

Jag skall strax bege mig ut och hämta Moa på stationen. Sedan skall vi fotografera, men det vet inte hon om (6)
Resultat kanske visas här sedan, who knows? OCH Hanna, vi färgar mitt hår en annan dag. <3

Förbrytarnas tid

På bara en röd sekund kan allting man har byggt upp i flera år... Vara förstört. Med endast fem stavelser. Fem grymma stavelser, som ger en inget annat val än att backa undan. Jag kan inte själv säga att jag helt förtjänar de orden, men det gör inte du heller. Dock slutade det så och nu finns ingenting kvar, mera än två förvirrade själar. Denna gången är det över, en match vars spelare förlorade. För vad? Ingenting, en kraft uppbyggd på sex år, är den värd att krossa med hjälp av stavelserna? Nej, inte enligt min mening. Men var det bäst så här möjligtvis? Jag tror det tyvärr, att bara skada varandra och ge förvirrande slutsatser, ger oss inget annat val än detta. Jag kommer sakna det bra med det hela, men envisan vågade inte ge det en chans att möjligvis göra det hela bra. Än att istället provisera fram det dåliga. Att älska någon är starkt, men att hata någon så grovt så man får ur sig orden, är nog starkare. Vi är båda sköra individer, vars hjärta inte tål hur mycket som helst och istället för att ge varandra hjälp. Ratar vi varandra för det mesta och ser ingenting positivt, endast det negativa. Den perfekta bilden på två vars självförtroende behövs muntras upp. Med hjälp av varandra kunde det ha varit möljligt, men istället för det gav vi varandra en djup sänkning. Jag kommer sakna det bra med det hela.
Jag älskar dig min vän. Det kommer jag alltid att göra, men du gör det omöjligt och jag gör det omöjligt. Tack och hejdå.

Min text är förvisso förvirrande, lev med det...


Oväntade fenomen


Idag vid si sådär halv tre åkte jag oc min fader till tandläkaren. Jag skulle visa upp mina vackra... Tänder och se hur jag hade skött mina 30000 olika grejer jag måste göra innan jag är klar med min tandborstning. 1, borsta ett bra tag med en vanlig tandborste, 2. Borsta med en mindre tandborste som skall borstas på en tand åt gången.... Suck.
3. Ta en mellanrumsborste laget runt och sista skölja med fluor i ca 1 minut... Jag dör. DOCK, hade jag tydligen skött mig bra och med en skinande leende *rewind* med ett neutralt leende åkte vi vidare och köpte massor av kakor etc. Herrejisses, det var inte riktigt meningen att skriva så mycket, men nu återgår jag till mitt kakätande. CIAO.

RSS 2.0