njkgsjrhhererhhreherhr

Toppen torsdag


Idag vet ni har jag hunnit med en hel del. Jag har varit i skolan, åkt till Teresia och även Viktor var med. Sedan drog vi en pizza och sedan hade jag en mycket intressant körlektion. Tack så mycket för idag pojke och flicka!
När jag kom hem satte jag mig och valde vilka kurser jag skall ha i 3:an, skönt. Nu tänkte jag lägga mig och vila tills gull kommer.


Sha sha bloggen!

Inte Isabelle som skriver utan det är Teresia oh yeah!  Idag har i alla fall Isabelle varit min bitch och gjort allt jag sagt till henne att göra för ungefär en halvtimme.. Hon fick komma till en annan värld, ligga i snö, jag fick henne att börja flyga och drömma sig bort, slå det ni! efter allt slit fick hon sig en kopp kaffe och fika med mig och mamma. Sen efter allt så tog vi ap snygga kort, och har även redigerat dom nu blev riktigt nöjd! Nu resten utav kvällen ska vi knu... REBUS! Här får ni snyggsnygga bilder på mig och min bitch! ;) Puss å kram skumbananGuess who


I kväll skall jag och älskling titta på en film som går på nian "Guess who". Det skall bli mysigt! Just nu sitter vi och skrattar till America's funniest home videos, roligt roligt.

RSS 2.0