njkgsjrhhererhhreherhr

Nyårsatfton


Var nöjd med hur du ser ut, det kunde ha varit värre.

Catwoman

Idag kommer äntligen min kära vän Hanna hem till mig. Hon kliver snart av bussen! Tack Hanna, du gjorde min dag.


Svarthårig ännu en gång


När jag var på Gekås så bestämde jag mig för att köpa hårfärg. Det blev att Tim färgade det och det blev svart. Så nu är jag ännu en gång svarthårig. Vilket jag trivs bra med, tack och lov.


Måndagsmys

På nattduksbordet står en julklapp. En serie ljushållare som lyser upp en liten del av rummet. Tv:en står på och lite dov musik hörs ur högtalarna. Kameran ligger på skrivbordet och har gjort sitt för dagen. Du känner hur du lever, hur underbart skönt det är att vara hemma och ta det lugnt. Det är en riktig måndagskväll för mig och jag njuter!

Jag lever i nuet och tar dagen som den kommer.


Snö hit och snö dit


Igår kväll när jag tittade ut ur fönstret så fick jag syn på enorma snöflingor! Så jag och Tobias gick ut och fotograferade lite. Men bilderna blev inte så värst lyckade så vi gick in och tittade på två Saw filmer istället.


 


Gekås

Idag åkte jag, Anneli, Tobias, Tim och Jim till Ullared. Det blev inte så mycket köpt, men det var ändå en rolig tripp.
Jag fick i alla fall köpt en randig tröja, en ram och hårfärg (svart/brun). Så blir nog till att sätta färgen i håret imorgon. Nu sitter vi hemma hos Tobias och spelar lite kort och Gitarr hero.

Annandag jul


Dagen började med att jag, Tobias, mamma och pappa åkte in till Borås. Mina inköp blev en jätte gullig ring och tre tröjor. Allt från underbar Gina Tricot. Som inte alls var så underbart idag! Det var för mycket folk och en halvtimmes kö till att betala!

Efter Borås så åkte jag, Tim, Anneli, Jim och Tobias hem till honom och tittade på Ice age 3, mycket mysigt.


Mellandagsrea!

Idag blir det en tripp till Borås med Tobias, mamma och pappa. Jag hade tänkt handla upp alla mina pengar på Gina tricot, underbart! För nu skall den gamla garderoben bytas ut till nya fräscha kläder, tack gode gud för det! De nya kläderna kommer att fasta på bild med hjälp av min älskade kamera.

Mysdag

Tradition är tration! Så idag blir det familjemys framför teven med god mat och julmust. Jag tror att jag skall gå ner till gillestugan och föreslå att vi skall se en av de tre skräckfilmerna jag fick igår, ciao!
Några bilder jag tog lite snabbt igår:


LYCKA!


Jag kan nog inte bli lyckligare än vad jag redan är. Igår fick jag en julklapp som jag länge velat ha, Mr systemkamera! Jag blev fruktansvärt glad och... Ja, det finns ingenting mera att säga. Jag blev naturligtvis glad för dem andra julklapparna också, men allra mest för kameran! Så nu kommer det komma ut en hel del bilder framöver med min nya Nikon D3000.

JULAFTON


JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL :*


Dagen före dopparedagen

Tänka sig! Nu är det bara en dag kvar tills man får äta den goda julmaten och titta på Kalle Anka med familjen. Jag har även klätt granen idag, så nu börjar det brännas. Nu är det verkligen inte långt kvar! Man får ju inte heller glömma av julklapparna! Dock tycker jag att det mysigaste med julen är att få sitta i en varm gillestuga med en tänd brasa och äta Alladin. Även att få sitta vid ett matbord fullpropppat med god mat och julmust. Jag längtar!

Jag och bästa vän
v


Julmys


Idag så har tiden gått åt till att köpa de allra sista julklapparna. Men jag fick dock den sista tiden till att vara hos Tobias, så det bjuds på julmys och en hel del snö! Bara just nu så snöar det fruktansvärt mycket utanför fönstret. Men jag klagar inte! Det skall vara snö på julen, speciellt på julafton och jag tror helt garanterat att i år blir det så, hurra!

Resultat

Min kära vän Camilla ville att jag skulle lägga upp en bild av mitt lilla projekt. Så jag valde att lägga upp en på Sara när hon agerar ilsket. Själva projektet är en skoluppgift "Dröm eller verklighet". Så jag valde att fotografera Sara som en vampyr. (Tack så mycket Sara att du ville ställa upp i kylan med mycket bara kläder.)
Jag blev nöjd med alla bilderna och uppskattar Saras snygga yttre som fastnar utmärkt på bild.


Foto i snö

Just nu sitter jag hemma hos Tim och väntar på att han skall fixa klart sig så att vi kan bege oss hem till mig och börja fixa. Sedan kommer Tobias och Sara hem till mig och då blir det tll att fotografera dem. Mathilda kanske dyker upp också, vilket jag hoppas på. Hanna och Teresia skulle också ha varit med, men tyvärr så kunde inte någon av dem komma :/ Så det får bli en mysdag på lovet med Fantastic 4 tycker jag!
För övrigt hoppas jag på bra resultat av bilderna och en rolig dag, resultat kommer kanske att visas... Men jag är inte säker än på om jag skall publicera. För att det är en skoluppgift som sedan skall hängas ut i skolan. Hur som helst, nu skall jag dra mig ifrån datorn.


Kärlek


 

 

 

 


Blogg.se

Jag flyttade tillbaka min blogg till blogg.se istället för blogger.se och det finns ingen anledning. Jag hade bara lust.
Julen närmar sig med stormsteg och jag har ängligen handlat in alla julklappar.
Men detta får bli ett kort första inlägg pga stress och besvikelse.
RSS 2.0