njkgsjrhhererhhreherhr

ÄCKLIGA SOL

Nej jag skojade bara, äntligen så har väderguden lyssnat på mig och nu är det fan i mig varm och sol! Tackar så mycket för dessa tre varma dagarna. Dock har jag jobbat, men är ändå väldigt skönt att det är fint väder.

Underbart

Halmhattar och oslagbara solglasögon

Otroligt varm dag idag, men helt klart värt!
Efter jobbet tittade jag, Tobias och Hanna på en ganska så speciell film.Rewind 20 chapters please

Har du någon gång känt att du har velat spola tillbaka tiden, så som dem gör på amf-reklamen? Har du någon gång känt att du har velat spola tillbaka tiden och rätta till det som blivit fel?

Ibland hade det faktiskt varit skönt om man kunde göra så, dock försöker jag numera ta dagen som den kommer och fokusera mindre på det som redan har varit. Även ibland slänga in en och annan tanke om framtiden.
Men, om det forna hade varit annorlunda, hur hade då det sett ut idag?

Radion spelade med på min sida idag


Första jobbdagen gick bra och det har bara spelats bra låtar på radion idag, tack och lov för det.
Efter jobbet åkte jag till min mormor och drack lite kaffe, väldigt mysigt.

Isabelle out.

Jobb om 30 minuter

Rubriken säger allt, hare!

Skogsliv

Jag fotograferade en liten stund i skogen, gick väl sådär. Men här är lite bilder i alla fall!


Solsken och kamerablixtrar

Nu skall jag ut i det fina vädret och fotografera! Om bilderna blir acceptabla så publicerar jag nog dem här, ciao.

Ingenting kan stoppa oss

Midsommar!

Like Oh My God

Kom nyss hem ifrån Tim. Där även Teresia och Pontus befann sig och efter ett tag gjorde även Tobias det också, trevligt! c:
Imorgon väntar ett möte på arbetsförmedlingen, kul.

Rykande kaffe och dovt tvljud


Sitter och väntar på Tobbeman, som skall titta på fotboll med min mor. Detta kan bli spännande!
Annars har jag endast tagit det jävligt lugnt idag. Just nu sitter jag och surplar kaffe och bläddrar igenom markbladet, soft!

4 av 5 toasters/änglar

Fick äntligen tittat på Sweeney Todd igår! Det har aldrig blivit av och så fick jag filmen av mamma i 20-års present. Jag är inte så förtjust i musikaler, MEN jag älskar Tim Burton filmer. Bra film, hade varit bättre utan all sång måste jag säga.Design hit och design dit

Jag är alltid trött på mina designer på bloggen, vill hitta den ultimata designen... Hjälp :c
Får försöka grunna på någonting snyggt.

Första dagen i veckan

Moa var på besök innan och det var väldigt mysigt, har saknat den lilla tösen!
Dessutom har jag besök av min katt på skrivbordet, han la sig där och har nog inga planer på att flytta på sig.


Ända in i slutet

Fick nyligen reda på att Ryan Dunn har gått bort i en bilolycka. Synd, han var ball :c

16

Min kära vän Hanna har idag opererats och jag har suttit hela dagen med hållna tummar. Jag hoppas att hon mår fint och att allting gick bra. Tacos, mys och tv har stått på schemat idag och nu sitter jag skriver på Tobias iphone (sakta men säkert.) Nog för idag, tack för idag.

Nu är jag ingen tonåring längre

IDAG FYLLER JAG 20 HELA OCH VUXNA ÅR, HURRA HURRA HURRA.


Farväl, adjö och hejdåSom en blixt slog det mig... Om ca 2½ timme är jag inte längre någon tonåring och i torsdags gick jag från elev till arbetslös. Fan i helvete vad allting gick snabbt :'o

Och juste nu när jag har mera fritid (hehe) skall jag försöka att hålla bloggen uppdaterad, yey eller nått!


En hel del sedan sist

Jag är förvånad att det fortfarande är lite folk som kikar in på bloggen. Men nu så har jag inte skrivit på ett bra tag, så jag tänkte att idag lämnar jag lite spår i bloggen.

Jag har hunnit gå på bal och tagit studenten och imorgon fyller jag 20 år och för att vara helt seriös, känner jag knappt ingenting för min födelsedag.  Är det skumt? Det är inte lika roligt längre och förra året glömde jag nästan av min födelsedag. Studentkalaset var konstigt och julafton förra året skall vi inte ens prata om...
Jag vet vad det beror på, men jag är för rädd för att prata om det, jag vill absolut inte tråka ut någon... Så jag tänkte att eftersom jag inte kan prata om det, så kan jag skriva om det.

Jag saknar dig, varenda dag. Jag försöker att dölja det, att förneka och förtränga. Men jag lämnar alltid en glipa öppen som låter tankarna komma igenom i alla fall. Det har gått över ett år nu och jag känner mig fortfarande lika tom, skit också. Hur som helst, så är det.

Dessutom, jävla fittengelska lärare. Fick dem jävla betygen idag! Det är nu bekräftat... IG i engelska B för en jävla Book review. G i alla nationella delarna och ändå inskickad Book review... Ger tydligen IG i hela slutbetyget, FUCK OFF.RSS 2.0